perjantai 7. maaliskuuta 2014

Etanavauhdilla eteenpäin...

Maaliskuun sateinen, harmaa lauantaiaamu, enemmän syksyiset näkymät kuin orastava kevät! Jotain ilonpilkahduksia kuitenkin; se kaivattu kumppani kuviosaha kummajainen on valloittanut työpöydän kulman!
Tässäpä se tasoittelee ysikutosen rimotusta. Sormisuojan olen nostanut ylös kuvauksen ajaksi. ja lisää rimotuskuvia!

Oikeanlaisten rimojen saaminen olikin aluksi vaikeaa - kissat ja koirat apuna etsiskelin, huuhailin sieltä ja täältä kunnes apu löytyikin läheltä ;) Armastus häipyi verstaalleen ja hetkisen kuluttua asteli pihapolkua pitkin Onnellinen mies! Iso nippu juuri oikeita rimoja kourassaan ilostutti kultansa; oi onnea onnea <3  Kiitos!

Ja kun on vauhtiin päästy niin perään vielä maalattuja kuvia! Värinkin sain päätettyä, murrettu keltainen, keltamultamaalin sävyä noudatellen. Uudelleen täytyy maalata näköjään..

 En muuten ole ihan laiskana ollut; pienistä muliini ja villalankakeristä kokeilin nukkamaton tekoa ja tässä lopputulos!
Tässä tupa raakileena, puulaatikko, hella ja uuni sekä kiikkutuoli. Pirttikalusto lainattu lundbyystä. Jospa pääsisi jo sisustustöihin ;))


7 kommenttia:

 1. Sinullahan on täällä jo ihan kunnon vauhti päällä. Niin monella on vielä paketissa.
  Ja tuo matto on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta! Mattoon olen itsekin tyytyväinen ;) Salmelle terkkuja <3

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä olen kateellinen! Mikä ihana saha! Pirttikin näyttää jo mukavan aidolta. Ja matto, teitkö sen sillä ryijytekniikalla? Ihana on.

  VastaaPoista
 4. Noita pikkukeriä kertyy ja nyt jo toinen matto tulossa.. kyllä minä tuota sahaa kaipailin pitkään... sinähän se opetit tuon ryijytekniikan ;))

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Ope! Tein toisenkin kun oli niin kivaa ja pikkukeriä riitti... no kirpparilla tuli vastaan löytö: 35kpl muliinilankatokkaa+vajaita ja muutama kerä, yht. 6e!!! Ei lopu langat!!

  VastaaPoista
 6. I have seen that every person wants to express all his feelings but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have expressed your feelings is expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. beautiful Girl Gurgaon
  online girl gurgaon
  Gurugram Girl Number
  Online Girl Number Dehradun
  Gurgaon girl number
  housewife Gurgaon
  premium health
  Health Tips

  VastaaPoista