torstai 31. heinäkuuta 2014

Helteet sekotti pään ja sormet taikoo tarinoita ;)

Muutaman hiljaisen kuukauden aikana on tapahtunut jotakin; Kaukorannantalo eli  rintamamiestalo numero 96 kasattu lähes kokonaan - yksi väliseinä mystisesti kadonnut!! Ja raatotalo kokonaan hienosti pystytetty. Ostin sen valmiiksi leikattuna mutta pientä täsmentelyä tarvittiin että saatiin seinät suoraan! Kuvien tuskaisaa lisäystä...


Kuvassa olevat kalusteet vain revisiittaa, tyylillisesti sisustan talon värikkääksi ja ylelliseksi, kauan unohduksissa olleeksi linnaksi <3 nimi vielä hautumassa!!
96 melko avoimena! Vasemmalta alhaalta lukien eteinen josta portaat yläkertaan. Eteisen takana kammari,oi kealla tupa ja yläketaan tulee lasten ja vanhempien huoneet. sisustan tämän talon 40-50-luvun yksinkertaiseen tyyliin.
Jos kuvanlisäysonni jatkuu laitan vielä parista Lundbysta ja ensimmäisestä omasta nukkekodista (viime yönä keksin nimen Ranskan pastilli, viittaa tulevaisuuden visioihin !!) jonkun kuvan. Tarkemmin en voi vielä sanoa montako kun en muista montako kuvaa on ja miten onnistuu!
Pienet, auttavat kädet ovat sisustaneet nämä talot sillä ne ovat tällä hetkellä vain pikkuapulaisia varten.
Lopuksi ruusuinen huvimaja< 3No nyt keveni hiukan päivitystaakka hartioilta mutta lisää tulossa; olen ollut synttäriswapissa ja tämän kuukauden sankaritar olen joten 11 ystävää on lähettänyt/lähettää paketin ja tännehän ne laitetaan ihailtaviksi! Siis pikapuoliin tavataan!

4 kommenttia:

 1. No oothan saanut kaikkea aikaiseksi - Raatotalosta tulee ihana ja onkos tuo ensimmäinen kuva ennen Lundbyn kuvia se ensimmäinen sinun talo? On sitten ihastuttava! Huonejaot näyttää mielenkiintoisiltta, ei niin tavanomainen ollenkaan - namskis!

  VastaaPoista
 2. oikein ja tarkasti on Anne kuvat tulkinnut! ysikutosen kadonnut väliseinäkin löytyi ja eilen raatotalo rupesi elämään - siitä myöhemmin! Lapset jakavat näitä huoneita ennekkoluulottomasti ;)

  VastaaPoista
 3. Monta taloa, monta projektia on sinullakin :) 40-50 -lukujen talon sisustusta odotan! Aikakausi kiehtoo minuakin.

  VastaaPoista
 4. pikkusormi... keskityn ysikutoseen ja raatotaloon joka nytkähti eilen eteenpäin... 40-50 luku on haasteellinen, teollinen muotoilu ja tuotanto toivat tavaraa kaikenkansan saataville, saatan painottaa enemmän 40-lukua, aina tasapainoilua!! Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista